Wuoren Saska

Saska muutti meille 11.12.2014 siitossonniksi Wuoren Highlandeilta Hartolasta. Saska pääsee tyttöjen laitumelle toukokuun lopussa.
Tässä kun katselee videoita ja tuota The Bullia luonnossa ei voi kuin kiittää hyvää tuuria. Olimme Farmarissa 2013 ensimmäisen kerran Haikkuväen kanssa. Näimme Duncanin ja olimme myytyjä niinkuin moni muukin. Sami joka on niin rauhallinen ja mietiskelevä sanoi heti että tuosta siitossonni. Mietimme hetken ennenkuin uskallettiin mennä kysymään Volasen Liisalta että olisiko mahdollista ostaa poika tästä sonnista. Siis minäkin ajattelin että pitää meitä hulluina eivätkä myy. Duncan astui Wuoren Highland tilalla silloin. Liisa sanoi että pari poikaa olisi jotka kävisivät meille. Saska oli silloin vissiin kaksi kuukautta eikä tietty oltu nähty sitä. Liisa hoiti asiat Seppälöiden kanssa kun ei pahemmin tunnettu. Siitä päivästä lähtien on odotettu poikaa kotiin. Nähtiin Saska maaliskuussa ja nyt kotona.
Ei ikinä voida liikaa kiittää tästä hienosta sonnipojasta joka meidän tontilla nyt on. Isänsä kopio. Meillä kävi ihan mieletön tuuri. Kiitos.